Kodulehe tegemine valmis kujundusele

Ekslik on arvamus, et valmiskujundused ei ole head, ei ole mõeldud konkreetselt kellelegi, ega aita kaasa ettevõtte arengule. Nii aga väidavad paljud kodulehtede valmistajad. Ideaalis võiks igal ettevõttel olla ainulaadse kujundusega koduleht. Kuid vähesed ettevõtted on selleks kohe valmis.

Vähestel alustavatel ja ühe-mehe ettevõtjatel leidub piisavalt aega tegelemaks oma ettevõtte visiooni, eeliste, tugevuste jpm. sõnastamisega. Alustades puudub reaalne ülevaade konkurentidest ja laiemalt turust, tihti pole välja kujunenud konkreetset klientuuri ja segmentigi, kellele suunata sõnum… Kodulehe arhitektuuri ja disaini alased eelistused võivad siis tunduda ulmena.

Personaalset kodulehte on mõttekas tellida siis, kui eeltoodu osas on mingi selgus ja visioon. Sest kuidas saab neid teada kodulehe valmistaja. Kodulehe valmistaja tahab täita kliendi soove.

Selge visioonita teostatud unikaalne koduleht ei ole valmiskujundusest parem ja ei pruugi ka paremini töötada. Unikaalne koduleht ei ole võluvits iseenesest, mis kliendid kohale toob!

Teame mitmeid ettevõtjaid, kellel puudub koduleht sootuks just paljudel eelmainitud põhjustel. Alustava, ühemehe- või pere-ettevõtte jaoks on valmiskujundused kiireks ja hästitoimivaks lahenduseks, et jõuda klientideni.

Kummutame müüdid, nagu: valmiskujundused ei tööta ja pole konkreetselt kellelegi mõeldud.

  1. Nende arhitektuur ja menüüd on reeglina hästi üles ehitatud ja loogilised.

Paljud ettevõtjad (kes ei tegele just kodulehtede loomise või turundamisega) ei oma kogemusi, et ise välja mõelda parimat kodulehe arhitektuuri. Valmiskujundused omavad seda, suunates klienti edukalt sobivasse kohta. Leida tuleb sobivaim just Sinu ettevõttele.

  1. Kujundused on moodsad ja trendikad

Igapäevaselt valmib kümneid uusi kujundusi ja saite on mitmeid, kust valida. Nende saitide uued kujundused on ka mobiili- ja tahvlisõbralikud, mis on kaasaegse kodulehe vajalik lisa.

  1. Visuaal on etteaimatav

Sa saad ise valida värve, disaini jpm. , seega on lõpplahendus Sulle etteaimatav ja saad selles varases faasis kaasa rääkida ning seda suunata.

Lisaks:

Valmib selline koduleht kiirelt, vaid paari päevaga on ettevõtjal toimiv lahendus, mis aitab reaalselt klientide leidmisele kaasa ja on soodsa hinnaga.

Kodulehe tegemine

Küsi pakkumist


    Kiri läheb aadressile teemant@kodulehetegemine.com

    error: Content is protected !!